Happy B-day!!

Idag blev man ytterliggare ett år äldre - 22!!
Ingen höjdare att fylla år längre, det enda kul med födelsedagen är att man får presenter (a) hihi Men det är liksom inget speciellt att fylla år längre när man redan passerat 20, om ni förstår vad jag menar? Men haft tre mycket bra dagar då jag blivit firad först av vännerna, sen av släkten och sen av mams o paps :)
Men det är väl lite illa att man behövde påminna sin pappa om att man fyller år? Haha jag vet inte hur många gånger han sa förlåt xD

Men jag kom över det så fort jag fick presenterna i mina händer (a) ;)
Jag valde själv två presenter, då det va rea på dom när vi hittade dom för några veckor sen - En enkel Mp3 med en klämma på så man kan sätta fast dom i byxorna när man tränar, as bra!! Och sen en locktång, eller egentligen får man mer vågigt hår av den, precis så som jag skulle vilja ha mitt hår permanent liksom!!

Presenter jag inte visste om va två tröjor som mamma kallade för "plojgrejer" haha Men jag tror jag ska behålla dom ändå, inga fin-tröjor men dom va söta o väldigt sköna på :)
Sen fick jag även en ring i silverfärg med en liten sten på, jätte fin! Och ett äkta silverarmband från Pandora med en berlock på som är gjord i hjärtan, så hädan efter kommer jag önska mig berlocker till det armbandet så det blir massor med fint :D

Nu är jag väldigt trött tjej efter att ha kollat film och svullat kebabtallrik och semla - mycket gott men lite för mycket för magen.. Är så trött så mamma och pappa typ trodde jag va full eller nått helt plötsligt haha då är jag seriöst trött! Så nu blir det att göra sig i ordning och lägga sig i sängen, har sovmorgon så ska sova så länge som möjligt :) Härligt!!

Anywho.. Kommer nya inlägg angående hästar och kommande dagar inom kort!

Hade gött

Fullt upp..

Jag har haft fullt upp alla dagar sen jag sist skrev ett inlägg.. Jag blir allt sämre på att uppdatera!!

Hur som haver.. I onsdags fick jag det lite stressigt då jag slutade skolan vid 15.30 och skulle hinna med Lovan innan jag skulle på dressyrträning på Norf, men jag klarade det!!

Slog rekord i att mocka hos Lovan - 5 minuter, hade verkligen turbofart och samtidigt stog hon i boxen o käkade haha Tur hon är snäll häst inne i stallet <3
Så allt som allt tog det 15 minuter att mocka o göra maten som annars kan ta upp till 40 minuter, rätt stolt ;D haha
Hade redan planerat hur lång tid allt skulle ta så jag bestämde att jag skulle rida sammanlagt 45 minuter, då med fram och avskrittning på dom minutrarna. Försökte ta det lugnt även att jag kanske kände mig lite stressad, så inte Lovan skulle bli helt hispig i onödan.
Hon va finfin trots att vi inte gjorde så mycket, blev mest jogging.. Konsentrerade mig inte så mycket på samling, men hon va skitduktig när vi gjorde lite öppna, sluta och skänkelvikning :)

Efter det drog jag vidare till Norf och tränade lite på Isak igen, denna gång va han väldigt krånglig för han protesterade en hel del.. Men så sjukt fin han blev när han väl släppte loss och verkligen konsentrerade sig :')
Som våran bästa ridlärare - Thereza - sa så är det väldigt synd att det där sitter i huvudet på han, att han stannar och slutar lyssna på ytterskänkel o håller på.. För när han går sådär fint som han gjorde några härliga stunder under passet så skulle han lätt åka ut på dressyrtävlingar. Han är verkligen super fin den ponnyn!!
Synd att inte jag får tävla ponny, då det är  ponnysarna som det funkar bäst på för mig :/ Eiro, Isak, Bas o Faxen är mina stjärnor <3 Inte för jag har koll på om faxen är ponny eller liten storhäst, men han är ju inte mycket större än Eiro ;) Fina hästarna <3

Men nu måste jag dra mig om jag ska hinna hyra film o köpa presenter till mamma och min svägerska innan stan stänger!!

Vi tre fyller år dom här närmaste dagarna - idag, måndag(jag) och tisdag ;D

Namen hade gött hörni så hörs vi

2012-01-24

Igår va Lovan lika dum som sist i hagen.. Men jag gav inte upp på ett tag denna gång, försökte få henne att tröttna genom att gå efter henne långsamt o "valla" henne runt.. Men Lovan hade ju också en tanke att trötta ut mig så hon gick ju runt Gnista hela tiden som stog stilla o plockade med halm x)
Vi höll på så i 30 minuter, sen gav jag upp!
Men sen kom Melinda till undsättning för hon hade insläppet o då gick det minnsan bra att jag satte grimman på henne.. Undrar om det är så att hon inte vill in för hon vet att jag ska rida henne? För om nån annan kommer så går hon mer än gärna in x)

Hur som.. Det va en stor förbättring från sist på ridpasset, hon va så himmla fin <3 extra duktig i galoppen också där hon för en gångs skull bar sig själv så jag slapp ha huvudet hängandes i mina händer ;) (Rider på hack med kedja)
Sen va det ju hörnet som vanligt.. Men hon slängde sig bara två gånger idag, förbättring!! :D överlycklig typ haha
Hon är ju lite bäng sådär för när jag sitter ner i traven så bryr hon sig knappt om hörnet o kan rida förbi ställd åt RÄTT håll! Men såfort jag började rida lätt så va hörnet så läskigt så hon va tvungen att slänga sig.. Skumt!
Undrar vad hon tänker egentligen.. Hmm.. Det får jag nog undra för resten av mitt liv! Haha


Lovan o jag hösten 2010 i en härlig galopp på fältet :) Det va tider det!

I övrigt har denna dag varit lite sådär.. Är väldigt trött i huvudet av nån anledning och sen har det varit lite känslomässigt i skolan. Tyvärr uppstår tråkiga saker för vissa personer och när man får höra något sånt vet man inte riktigt hur man ska agera eller vad man ska säga :/ Livet är orättvist ibland, eller väldigt ofta..

2012-01-23

Ingen bra start på dagen.. Typ..
Elektrikern har varit här sen 7 imorse och han blev klar för snart en timme sen. Tack o lov!
Jag va lite orolig att jag inte skulle kunna värma mat hemma då han stängde av strömmen ett tag och mickron va aldrig igång eftersom det va dom sladdarna han va tvungen att fiffla med för att få upp nya små minilampor under köksskåpen.

Men nu sitter jag här mätt o belåten o tittar på reprisen av P3 Guldgalan :D
Salem Al Fakir är ju bara för bra, älskar killen!! Haha Bra cover han gör på alla låtar som vunnit pris för årets låt xD

Ska väl ta o göra mig redo för en sväng till stallet snart.. Hoppas på att jag o Lovan kommer bättre överens idag ;)

Art Of Living

Har du problem i din kropp som läkaren säger att det inte går att bota?
Eller har du kanske problem som går att bota, men du har svårt att hitta något som verkligen hjälper?
Har du kraften och viljan att ändra din livsstil för att bli av med dessa problem?
Då tycker jag du ska läsa mitt inlägg om hur jag fick hjälp, men jag fick kämpa som en tok för att hålla det.

Jag har några problem som är obotliga --> Atopisk hud(eksem), glutenintolerans och patella syndrom(brosk som växer under knäskålarna och trycker på korsbanden när jag böjer mig ner, detta resulterar i att jag kan ramla ihop när jag ska resa mig upp för att det gör så fruktansvärt ont)
Jag har också problem som går att bota(eller växer bort) men har inte riktigt hittat något som hjälper fullt ut --> t.ex. astma, pälsdjursallergi, pollenallergi, kvalster allergi m.m..

För ca 4 år sen trodde jag att jag aldrig skulle bli bra igen, för jag hade så mycket problem. Jag ville inte leva med allergi mot djur som jag älskar mest i hela världen, jag ville inte leva med glutenintolerans som jag fick veta vid 15 års ålder att jag haft sen födseln vilket har tagit skada på mina tarmar.

Jag trodde ett tag att jag kunde bli bra när vi fick höra om homeopatmedicin(naturmedicin) och det hjälpte under en kort period, men allergin kom ständigt tillbaka. Sen började släktingar till mig med Healing, vilket gav en otroligt häftig känsla i kroppen under behandlingen bara av att dom höll händerna 5 cm från min kropp.
Detta hjälpte inte mycket heller, då jag inte hade möjlighet att åka ut till Ö.Husby på behandlingar flera ggr i veckan.
Jag har också provat: Zonterapi, saltkammare och saltpipa(inhalator).

Jag gav upp hoppet.. Men det va till mamma fick höra av en väninna att en man i 50 årsåldern utför vietnamesisk läkekonst i Linköping och att han hade botat hennes dotter från astma och andra problem.
Så vi tänkte "Varför inte? Det kanske finns hopp ändå?".
När jag väl kom dit på mitt första besök tänkte jag "Vad i helskotta gör jag här?".. Det såg ut som ett litet krypin med stor hall där dom tränar Kung Fu.
Sen träffade jag den "stora" mannen - Tho Truong Duong (alias Suphu Tho - uttalas Sifo, vilket betyder Mästare). Suphu blev mästare i Kung Fu i Vietnam innan han flyttade hit till Sverige. Han pratar inte jätte bra svenska, så man kan ha lite svårt med förståelse, men han har hjälp av två svenska medarbetare.

Min första behandling hos Suphu 2009
Ska jag vara helt ärlig blev jag rädd när jag inte alls fattade vad behandlingen gick ut på..
1. Jag får berätta vilka problem jag har och på vilket sätt jag upplever problemen(vart i kroppen dom är osv.)
2. Jag fick ta av mig tröjan
3. Han värmer en cigarr(jag såg ut som ett frågetecken)
4. Han ställer sig bakom mig och för cigarren väldigt nära huden på min rygg och säger att jag ska säga "Varm" när det börjar göra lite ont av den superheta cigarren. Han märker såklart att jag är dönervös att han ska bränna mig så han säger nått i stil med "Ingen fara, jag håller längre ifrån än du tror". Det lugnade mig ungefär sådär 1% haha Jag menar, vem blir INTE rädd när någon är farligt nära med något som skulle göra fruktansvärt ont att nudda vid huden??
5. Han skriver upp en diet jag ska följa - Frukost: kokt potatis, fisk, broccoli, blomkol, morötter(m.m.) och ett glas vatten som jag endast fick dricka av 5 minuter efter att jag ätit klart.
Mellanmål under dagen: ett päron eller en pappaya max 2 per dag.
Lunch: kokt potatis, fisk, broccoli, blomkol, morötter(m.m.) och ett glas vatten som jag endast fick dricka av 5 minuter efter att jag ätit klart.
Kvällsmat: kokt potatis, fisk, broccoli, blomkol, morötter(m.m.) och ett glas vatten som jag endast fick dricka av 5 minuter efter att jag ätit klart.

För mig - som är van att äta macka o dricka juice till frukost, ogillar fisk och blomkol, älskar sötsaker och läsk och brukar gå och småäta hela dagarna - så va detta en ren mardröm. Jag va dessutom tvungen att följa just denna diet i 3 veckor innan jag fick börja äta något annat, som t.ex. kött.
Jag glömmer aldrig hur lycklig jag va när jag klarat av dom där tre veckorna, med dagarna i skolan då alla går o äter på nått gott ständigt. När jag äntligen fick börja äta kött va jag så lycklig att jag hade lust att gråta haha

Jag fick även gå på flera behandlingar varje vecka, han började till och med värma punkter i ansiktet med cigarren.. Vilket blev lite jobbigt då röken kom rätt in i näsan på mig för han värmde punkter under näsan och på hakan haha

Det värsta(eller inte) va att den dieten under dom tre veckorna gjorde att jag mådde så jäkla mycket bättre i kropp och själ. Jag hade nästan aldrig astma, reagerade inte särskilt starkt på djur, eksemen försvann och jag fick lite färg i ansiktet(brukar kallas för blekfisen i familjen).
Glutenintoleransen gör att tarmen inte kan ta upp den näring kroppen behöver, vilket gör en blek, trött och illamående. Allt detta försvann tack vare Suphu :) Jag är verkligen tacksam för all hjälp jag fått av honom!

Tyvärr så är det väldigt svårt att hålla det uppe och fullfölja dieten för att fortsätta må sådär bra, så jag gav upp efter 2,5 månad. Mitt sötsug övertog!
Men skulle jag ha ett jobb och inte spendera så mycket tid hemma att gå o bli sugen på saker, skulle jag absolut gå tillbaka till Suphu och börja om på nytt!!

Kurs i Inner Power
Jag och mamma gick på en helgkurs för Suphu 1 år senare i såkallad Inne Power. I denna kurs lär man sig att andas rätt vid rätt tillfälle. Man övar in olika rörelser och andningar till dessa.
Bara genom att ha gått denna kurs och inte följa någon diet har jag lärt mig att andas rätt och läka kroppen genom detta.
Även detta är svårt att fullfölja och orka/komma ihåg att göra dessa rörelser och andningsövningar varje dag, så jag gick återigen tillbaka till personen som är lite nere och äter allergimediciner. Men kraften och viljan är inte långt borta, jag börjar att få lite vett i huvudet och vilja göra något åt detta!

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT FÅ DEN HÄR HJÄLPEN?
ÄR DU BEREDD ATT GE ALLT FÖR ATT BLI FRISK?
DÅ TYCKER JAG DU SKA GÅ IN PÅ SUPHUS HEMSIDA OCH LÄSA OM HANS BAKGRUND OCH VAD ART OF LIVING EGENTLIGEN INNEBÄR - HÄR -->
http://artofliving.nu/default.asp

Ungefär såhär ser Suphu Tho ut idag


Har du några frågor? Skriv då i en kommentar så svarar jag på din fråga i ett inlägg :)

2012-01-21

Gårdagen och dagen har sett ut som så att jag har tränat på friskis och svettis och sen dragit o solat med min vän Emelie :) Blev gym igår och Zumba idag, så jäkla kuul!!
Har också avslutat båda dagarna med svull och tv tittande (a)

Ikväll kollade jag på gladiatorerna, som varje lördag.. Och varje gång blir man lika träningssugen, så imorgon blir det att styrketräna på gymmet. Har tränat mestadels benen två dagar i rad nu så får bli mage, armar och rygg imorgon. Jag är äntligen inne i en period då jag bara älskar att träna, underbart ;)
Då kanske man hinner komma i form till sommaren tro? Hope so!
Så fort det blir vår i luften kommer jag börja träna löpning igen, längtar som en tok för det finns inget härligare inom träning än att springa runt i staden :)
Har som mål att orka springa ett varv utan stopp runt strömmen som ligger på ca 2-2,6 km skulle jag tro. Har en gång varit där så ska klara att ta mig dit igen (y) Men kämpigt är det, kommer aldrig klara det utan att ta min astma medicin regelbundet.. Tyvärr! Hatar att behöva leva på medicin mer än 6 månader om året..
Men har ju levt med det i 14 år redan, alltså nästan hela mitt liv, så jag står väl ut resterande 60 åren? haha

Dock är jag envis.. Så jag lyssnar inte på läkaren o tar mediciner regelbundet, för jag tror inte på all medicin. Mediciner man får av läkare botar aldrig problemet i din kropp, dom förminskar bara symptomen så att du ska verka frisk. Men slutar du sen med medicinen kommer skiten tillbaka och du får börja om på ny kula.

För att inlägget inte ska bli så jäkla långt och tråkigt tänkte jag att jag avslutar här och skriver ett eget inlägg till ämnet om hur du kan läka kroppen utan medicinsk hjälp, endast med hjälp av en man som använder sig av vietnamesisk läkekonst!

2012-01-20

Tjosan!
Haft massor att göra vid datorn flera dagar i rad, men bara för det har jag inte haft tid att sätta mig.. Så nu kommer berättelsen om hur det gick hos Lovan igår ;) Som jag sa i tidigare inlägg så händer det alltid nånting när man har Lovan som man kan berätta om.. Den här gången hände väl 100 saker x) ingenting gick rätt igår! haha Detaljerad berättelse så ni som inte orkar läsa allt, ni får vara ovetandes ;) Gillar att skriva av mig lite skit från tankarna så.. Det får ni leva med haha

1. VILL INTE IN - 14.30 tänkte jag ta in henne för att hon skulle få äta i lugn o ro innan jag skulle rida - Hon ville inte in.
Försöker igen vid 15.00 när jag ska ta in den andra hästen hon går med, men hon ville inte in då heller.
Jag hade insläppet så jag tog 3 andra hästar först, testade igen - vill fortfarande inte in. Vid dethär laget va jag så förbannad så sket i henne haha
Jag tog istället in alla andra hästar förutom Lovan, när jag sen försöker igen så har alla hästar kommit in i alla 3 stall på gården. DÅ minnsan gick det bra att komma in.. Men problemen slutar inte här!

2. TESTAR - Jag tar av grimman precis utanför boxdörren, då hon brukar gå in själv för det finns ju mat.. Men nae hon vänder om mot den öppna dörren ut till hagarna igen. I ren reflex röt jag till väldigt högt o då stannade hon precis innanför dörren så lät hon mig ta henne o leda in henne i boxen x) haha

3. LÄSKIGT - Skrittar fram i ridhuset, tittar lite som vanligt i hörnet med pallen, sen inget mer med det. Börjar trava, hörnet är liite läskigare nu så vi viker oss i sidan o tittar snett på det(Är väldigt pigg tjej som inte blivit riden på två dagar). Börjar galoppera, vänster varv går ok första gången vi rider förbi.. Andra gången då jäklar va det läskigt så då kastar vi oss inåt, vilket resulterar i att jag säger till henne på skarpen och då va det minst lika läskigt så då slänger vi oss utåt och in i väggen istället med hovarna..

Så därifrån tog vi det lugnt med skritt o trav istället o gick lite fint sådär..
Som jag skrev på facebook igår - Det är första gången jag kommit hem från stallet o varit på så jädrans dåligt humör. Nu är jag såklart över skiten, "put it behind and move on" så tar nya tag på måndag. Kanske att det kan komma upp nån video då ;)


Jag och Lovan hösten 2010 - Detta är Lovan när hon har en bra dag, underbar häst under dessa dagar :)


Hoppas jag inte tråkat ut er allt för mycket!! Om det skulle vara så - Sorry!

Hade gött

2012-01-19

Igår kväll blev det att dressyra på smarta lilla ponnyn Isak :) Verkligen skitfin ponny o så söt man bara kan bli, charmtrollet <3
Men ibland är det inte så kul att sitta på honom för han vet att han inte behöver jobba sålänge han inte vill, så han tar sig pauser lite då o då o låtsas bajsa för att han ska få vila xD Man blir arg för stunden, men han är ju så fin o söt så man kan inte vara arg på honom särskilt länge :')
Oerhört nöjd med passet även att han gjorde bakdelsvändningar istället för framdelsvändningar haha lat ponny <3

Va inte så lätt att ta bild på honom med mobilen, men här ser ni i alla fall det lilla charmtrollet :) Det är även Isak till vänster på min header, där ser ni hur fin han kan va :)



Idag ska jag även åka o rida på hästen till höger på min header ;) haha
Blir nog ett litet upplägg om henne sen med, finns alltid massor att skriva om när man har ridit henne haha lite smått jobbig häst ibland, men mycket fin <3

Hade gött

2012-01-18

Morsning korsning!

Här sitter jag o väntar på att klockan ska bli 7.50 så jag kan klä på mig o börja gå mot skolet.
Går 8.30 till 16.30 idag.. Kommer bli riktigt kämpigt! Men men, bara att stå ut.
Har ju nått att se fram emot till kvällen :D Dressyrträning på Norf!!
Hoppas på att få testa nån ny polle eller att jag får nån av mina favoritbebishästar :)
Ska bli riktigt kul, har inte ridit på en vecka så jag har lite abstinens om man säger så haha

Nej nu måste jag dra mig.. Lär väl komma ett inlägg ikväll eller imorgon angående dressyrträningen ;)

Hade gött

2012-01-17

Är äntligen klar med tvättstugan!!
Det värsta med att ha kvällstiden är att jag inte vågar gå ner själv i torkrummet o hämta tvätten.. Så tar alltid mamma eller pappa med mig (a) haha Jag hatar verkligen torkrummet.. Det är stort, kolsvart och lysknappen sitter några meter in i rummet. Dessutom är det en dörr kopplad till uteförådet som man bara kan dra undan så tror jämt att det ska komma ut nån där haha knäpp som man är!

Jaa man har ju sina ställen man tycker mindre om här i hemmet. Jag kan t.ex. inte gå ut ur mammas o pappas rum avslappnat, kutar nästan ut.. Får en obehaglig känsla när jag har hämtat eller lämnat lakan i byrån där o ska gå ut. Går ju inte riktigt att förklara för folk som inte vet hur det är att se o höra saker som ingen annan gör.
Men tack gode gud för att jag änsålänge inte ser det så tydligt! Den dag jag gör det kommer jag förmodligen inte vilja leva längre..

Nääh fy så ska man inte tänka.. Är sådär lagom uttråkad så bara tömmer hjärnan på vad jag senast tänkt på..

Dags att dra sig till sängs tror jag allt, ladda för en långdag i skolan med föreläsning och arbete i transport och spedition eller Logistik.. Har inte riktigt koll på läget, känns lite rörigt i huvudet om man säger så hehe

Jaja, godnatt på er och ha det gött!

Musik - avgör dagen

Som många här i världen säger - Jag skulle aldrig kunna leva utan musik.
Jag älskar att lyssna på musik, älskar att lära mig spela olika låtar på min keyboard och jag älskar att sjunga(för mig själv eller ihop med andra så jag inte hörs så mycket haha)

Här om dagen hörde jag Cher Lloyds nya låt "Want u back" o den är ju riktigt jävla skön, så härlig låt att den kan göra mig glad till och med idag när jag mår riktigt skit med värk i axel o ont i magen. Vissa låtar är ju bara helt fantastiska. Dock va jag inte ett stort fan av henne för så länge sen.. Jag bokstavligen hatade henne haha men det va olika rykten man hörde, när jag sen fastnade för "With ur love" och nu "Want u back" skiter jag fullständigt i alla rykten. Så grymt bra låt!!
Så jag tänkte försöka mig på att lägga in videon till den låten här ;)


Videon är ju lite rolig också haha vem har inte velat hälla saker över en person?
Blir nog fler inlägg ikväll, har en såndär slapparkväll med tvättstuga så sätter mig här så fort jag kommer tillbaka ;D Får se vad jag skriver för skit sen!

Hade gött

Det va han värd!

Jag vet att det är många som skriver om detta.. Men jag tänkte skriva av mig lite tankar om gårdagens facebook uppdateringar när Jerringpriset delades ut på Svenska Idrottsgalan till, just nu, rankad världsetta i Hästhoppning - Rolf-Göran Bengtsson.

Det är patetiskt att läsa alla kommentarer - "Ridning är ingen sport" "Hästen skulle hoppa högre utan ryttare" "Hästen borde fått priset"...

Många av dessa kommentarer kommer från folk som inte ens skulle våga stå bredvid en häst. Man ska inte yttra sig om en sport sådär när man inte känner till den och inte provat själv.
Många säger också att det inte är svårt att rida, när dom inte ens provat själva.. Jag kan slå vad om vad som helst att inte en jävel som skulle prova att rida skulle säga att det är enkelt.
Inte en människa, som aldrig suttit på en häst förut, skulle klara av att hoppa 1,60 meters höjd. Inte ens många som ridit kanske 15 år klarar av det.
Visst det krävs en riktigt bra häst, men det krävs också en riktigt bra ryttare som kan ta fram dessa hästar och träna upp dom till den nivån.

Den som vinner Jerringpriset är en riktigt bra idrottare som haft stor framgång, så gilla läget. Rolf-Göran Bengtsson är så sjukt duktig på det han gör, han va verkligen värd det här!
Så ett STORT grattis till Roffe, det betyder så mycket för ridsporten


Har läst en så otroligt bra skriven text om detta som jag tycker ni ska läsa!
http://tesskliintestam.blogg.se/

Hade gött

Morn morn!

Hade tänkt sova fram tills nu - 8.30 - då jag ska till skolan o sälja en bok till en av de nya eleverna..
Men såklart vaknar jag 7.15, går på toa, går till sängen o försöker somna om.. Sen hör jag något lustigt ljud i hallen helt plötsligt, som att nån skulle va hemma. Fast det visste jag ju att ingen va eftersom jag varit uppe på toa x)
Grejen va ju att jag inte hört någon öppna ytterdörren och sen hörde jag inte heller någon stänga ytterdörren när det blev tyst, det avslutades bara med att jag hörde låset vridas om på ytterdörren.
Så där låg jag vättskrämd o kunde inte somna, men ville inte heller gå upp o kolla haha (Jaa jag tror på spöken o andar o grejer eftersom jag varit med om sånt där läskigt X antal ggr)

Men för en halvtimme sen gick jag upp o så ringde jag mamma o frågade om hon varit hemma o såklart hade hon det.. Lagom töntig man känner sig när man inbillar sig saker (a)

Nae nu måste jag börja göra mig i ordning, ska ta en promenad till skolan om ca 50 minuter ^^

Hade gött
//Jessica

4 timmar

Tjenixen!
Jaa det tog mig 4 timmar att få till den här bloggen.. Skit svårt att fatta hur man ska få in header o allt haha Men jag lyckades till slut!
Detta blir förmodligen en såndär tillfällig header. Är photoshop crazy så kan komma att byta header lite då och då ^^

Hoppas på att ha ett gäng läsare här, så kom gärna med förslag på vad jag ska skriva om o frågor o lite sådär :)

Hade gött
//Jessica

Välkommen till min nya blogg!

Jessica

En blogg om mitt liv, hästarna, fotografering och mycket, mycket mer

RSS 2.0